KONFERENCIA

KONFERENCIA AJÁNLÓ

XXIV. és XXV. Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság

ONLINE Tudományos Ülése

2022. január 28-29.

 

2022. január 28-29-én tartjuk a Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság akkreditált, XXIV. és XXV., a tavalyi és idei évben elmaradt, majd összevont jubileumi Tudományos Ülését Online formában, melyre minden, a lábsebészet és podiátria iránt érdeklődőt szeretettel meghívunk, várunk.

A lábsebészet ma már az ortopédia-traumatológia önálló területe.  Speciális vizsgáló módszerek, a műtétek széles skálája, új műszerek, járás és terhelés mérő eszközök, továbbá e területen képzett orvosok, szakemberek, podiáterek, pedikűrösök, diplomás szakdolgozók, lábápoló asszisztensek stb., szükségesek korszerű műveléséhez. 

Jelentkezés!

Feliratkozás

Gratulálunk! Feliratkozása sikeres volt!

ELŐZŐ ÉVEK ESEMÉNYEI

FIGYELEM

A 2011. július 1-től életbe lépett törvényi szabályozás változásával kapcsolatosan felhívjuk figyelmét az érdeklődő kollégáknak figyelmét, hogy szponzorált részvétel esetén a szponzoráló cég legkésőbb 30 nappal a rendezvény előtt köteles lejelenteni a támogatási szándékot a GYEMSZI (Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet) felé. Szponzorálási igény esetén kérjük részvételi szándékát mielőbb jelezze a támogató cégnek. GYEMSZI bejelentő letöltése itt.