top of page

2022 KONFERENCIÁK

XXIV. és XXV. Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság Tudományos Ülése

2022. január 28-29.

http://newinst.wix.com/mpblt2022

2022. január 28-29-én tartjuk a Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság akkreditált, XXIV. és XXV., a tavalyi és idei évben elmaradt, majd összevont jubileumi Tudományos Ülését Online formában, melyre minden, a lábsebészet és podiátria iránt érdeklődőt szeretettel meghívunk, várunk.

A lábsebészet ma már az ortopédia-traumatológia önálló területe.  Speciális vizsgáló módszerek, a műtétek széles skálája, új műszerek, járás és terhelés mérő eszközök, továbbá e területen képzett orvosok, szakemberek, podiáterek, pedikűrösök, diplomás szakdolgozók, lábápoló asszisztensek stb., szükségesek korszerű műveléséhez.

A tervezett témakörök:

 

              2022. január 28.   10:00-12:45: Akut és krónikus boka instabilitás - Szimpózium

                                            14:00-18:20: Megnyitó, előadások

              2022. január 29.   09:00-12.30: Előadások

 

  • Lágyrész és csontsérülések, amputációk, diagnosztika.(Gyermek és felnőtt korban, küllő és fűnyíró típusos sérülések, utókezelés.)

  • Sportsérülések, sportkárosodások.

  • Boka és láb nem traumás elváltozások műtéti és konzervatív kezelése. Fejlődési rendellenességek.  Helyreállító és plasztikai beavatkozások.

  • Rendszerbetegségek megjelenése a lábon (diabetes, ér és nyirokeredetű keringészavar, reuma, köszvény, nehezen gyógyuló sebek korszerű kezelése, köröm és bőrgomba, stb.)

  • Varia.

maternity (1).gif

"Hazamentem a PIC-ből XIII. ONLINE Továbbképző Tanfolyam

2022. február 26.

http://newinst.wix.com/hazapic2022

Szeretettel várjuk Önöket a „Hazamentem a PIC-ből” soron következő XIII. rendezvényére.

Ki gondolta volna a „XII. Hazamentem a PIC-ből” -ről, hogy az volt a 2020 év egyik utolsó, személyes részvétellel megrendezett hazai gyermekgyógyászati, neonatológiai tudományos rendezvénye?  A rendkívüli kihívásokkal teli 2020-as év azonban lassan elmúlik és bizakodva tekintünk a 2021-es évre.

3.jpg

XII. A láb gyakori betegségei, mozgásszervi elváltozásai (Ok, kialakulás, kezelés, megelőzés) c. Online Tanfolyamra

2022. március 12.

http://newinst.wix.com/labgyakori2022

Az „egynapos”  lábbetegségek és elváltozások XII.  konferenciájához érkeztünk. Az eddigi, egyre növekvő érdeklődés jelzi, hogy ez egy kiemelkedő, fontos és szakmailag szükséges  esemény.

endo.jpg

6. TETT - 6. Tavaszi Endokrin Továbbképző Tanfolyam

2022. június 16-17-18.

http://newinst.wix.com/6tett

A MH Egészségügyi Központ II. Belgyógyászati Osztály Endokrin Részleg dolgozói nevében tisztelettel meghívom Önt a 6. Tavaszi Endokrin Továbbképző Tanfolyamra.  Bár a COVID hullámai miatt új időpontban jelentkezünk, céljaink változatlanok: igyekszünk átadni az endokrinológiával kapcsolatos legfrissebb ismereteket endokrinológusoknak, diabetológusoknak, gyermekgyógyászoknak, nőgyógyászoknak, belgyógyászoknak, házi-orvosoknak, szakorvos-jelölteknek, PhD hallgatóknak (számukra is akkreditált a tanfolyam), és minden érdeklődőnek.

XXVI. Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság Tudományos Ülése

2022. november 25-26.

http://newinst.wix.com/mplt2022

 2022. november 25-26-án tartjuk a Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság akkreditált, XXVI. Tudományos Ülését, az „ország közepén”, Cegléden, a Hotel Aquarell**** -ben, melyre minden, a lábsebészet és podiátria iránt érdeklődőt szeretettel meghívunk, várunk. A 2021. évi XXIV. és XXV. jubileumi konferenciát a COVID járvány miatt ez év januárjában tartottuk Online formában. Remélhetően idén novemberben mód lesz személyes találkozásokra és élő előadás tartására.

bottom of page