top of page

2024 KONFERENCIÁK

maternity (1).gif

"Hazamentem a PIC-ből" XVI. Továbbképző Tanfolyam

2024. február 17., szombat - Budapest, Hotel Rubin****

https://newinst.wixsite.com/hazapic2024

Szeretettel várjuk Önöket a „Hazamentem a PIC-ből” soron következő XVI.. rendezvényére.​​

Idén immár tizenhatodik alkalommal rendezzük meg a „Hazamentem a PIC-ből” továbbképző rendezvényünket. Az eddigieknek megfelelően a tavasz előhírnökeként az év első kongresszusai közé sorakoztunk be a februári időponttal.

A korábbi hagyományokhoz hűen szeretnénk megemlékezni a magyar neonatológiában jelentős értéket teremtő szakemberekről, hogy munkásságuk továbbra is inspirálólag hasson a fiatal neonatológus társadalomra.

A fő célkitűzésünk azonban a modern neonatológia újdonságainak, a legújabb vívmányainak bemutatása, hisz hatalmas fejlődésnek lehetünk tanúi, részesei, kedvezményezettei melynek egyik eredménye, hogy a PIC-eken ápolt koraszülöttek és beteg újszülöttek egyre nagyobb részének adatik meg a súlyos szövődmény nélküli túlélés.

cpic7785_lab_kezdo.jpg

XIV. A láb gyakori betegségei, mozgásszervi elváltozásai

2024. március 9., szombat - Budapest, Hotel Rubin****

https://newinst.wixsite.com/labgyakori2024

 Magyar Podiátriai Boka- és Lábsebészeti Társaság, mint a nevéből is kitűnik, a szorosan vett ortopédiai elváltozások kezelésén túlmenően  kiterjedten foglalkozik a láb különböző betegségeivel is, hasonlóan pl. az EFASz és GFFC szervezte programokhoz, (körömelváltozások, diabetes láb, boka és láb törések, Achilles ín sérülései, hard-kill képzés stb.)

Az egyre növekvő érdeklődés okán folytatjuk az egynapos kiterjesztett programú tudományos üléseinket. 2024. március 9-én a XIV. tanfolyamra kerül sor, ahol minden láb betegségei iránt érdeklődőt, első sorban, ortopéd, traumatológus, reumatológusok szakvizsgára készülők, rendelőintézeti szakorvosok, család orvosok, rezidensek, gyógytornászok, podiáterek, lábápolók, részvételét várjuk. Összefoglaló előadások lesznek, felkért, szakterületükön jártas előadókkal.

excellencehungary-logo-web.jpg
endo.jpg

7.TETT - Tavaszi Endokrin Továbbképző Tanfolyam

2024. június 06-08., szombat - Siófok, Prémium Hotel Panoráma****

https://newinst.wixsite.com/7tett

Az Észak-Pesti Centrumkórház-Honvédkórház II. Belgyógyászati Osztály szervezésében Endokrin Részleg dolgozói nevében tisztelettel meghívom Önt a 7. Tavaszi Endokrin Továbbképző Tanfolyamra.  Előző évekhez hasonlóan céljaink változatlanok: igyekszünk átadni az endokrinológiával kapcsolatos legfrissebb ismereteket endokrinológusoknak, diabetológusoknak, gyermekgyógyászoknak, nőgyógyászoknak, belgyógyászoknak, háziorvosoknak, szakorvos-jelölteknek, PhD hallgatóknak (számukra is akkreditált a tanfolyam), és minden érdeklődőnek.

excellencehungary-logo-web.jpg
bottom of page