top of page

LÉGTISZTÍTÓ

THERAPY AIR® ION

Ionizáló légtisztító készülék

A légtisztítók legújabb generációja

A Therapy Air® iOn a Zepter International otthoni használatra készült légtisztító készüléke, amely a hatékony és korszerű technológia segítségével tisztítja a levegőt és hozzájárul az Ön számára is az egészséges környezet biztosításához. A Therapy Air® iOn igazi társ a mindennapokban.A természetben zajló folyamatokat reprodukáló Therapy Air® iOn multifunkcionális, korszerű, formatervezett, használata pedig rendkívül egyszerű. Segítségével kristálytiszta levegőjű erdőben érezheti magát.

Korszerű technológia és hatékonyság

A Zepter International kutatói és szakértői egy igazán innovatív eszközt terveztek és alkottak meg az Ön számára.
A berendezés fejlett technológiát alkalmazva veszi fel a küzdelmet számtalan, egészségre ártalmas veszéllyel szemben annak érdekében, hogy közvetlen környezetünk élhetőbbé váljon. A Therapy Air® iOn rendkívüli teljesítménye és technológiája egyszerű kezelőfelülettel működtethető. Egyetlen gombnyomással beprogramozhatja beállításait.

A Therapy Air® iOn ideális megoldás arra, hogy lakhelyünket tisztán és biztonságosan tarthassuk: szűr, tisztít, a levegőt pedig negatív ionokkal dúsítja.

A készülék fő részei:

 • Ötlépcsős szűrő rendszer

 • Negatív ion generátor

A szűrőrendszer és a negatív ion generátor együttes használata rendkívül tiszta levegőt biztosít.

Ötlépcsős szűrőrendszer - kiemelkedő védelem

A Zepter Therapy Air® iOn 5 különféle légtisztító szűrővel rendelkezik:

 • Elektrosztatikus előszűrő (antisztatikus szűrő)

 • Középszűrő (antibakteriális szűrő)

 • HEPA-szűrő

 • Ezüst allergiapajzs (antiallergén szűrő)

 • Aktív szenes szagtalanító szűrő (aktív szénszűrő).


A különféle szűrőket a szűrőház fogja egységbe. Kis helyet foglalnak, és könnyen cserélhetők.
Az ötlépcsős szűrőrendszeren való áthaladás során a készülék a legtöbb szennyeződést kiszűri. Az egyes szűrök áthatolhatatlan falat képeznek a szennyezőanyagok előtt.

1 - ELEKTROSZTATIKUS ELŐSZŰRŐ
(antisztatikus szűrő): eltávolítja a port, a penészt, a hajszálakat, elhalt hámsejteket, kisállatok szőrét stb.

2 - KÖZÉPSZŰRŐ
(antibakteriális szűrő): eltávolítja a finom port, az egy mikronnál nagyobb baktériumokat, a pollent stb., és védi a közvetlenül mellette elhelyezett HEPA-szűrőt.

3 - HEPA-SZŰRŐ
HEPA-szűrőnk H13-as osztályú, amely eltávolítja a levegőben keringő szennyezőanyagok (pl. por, pollen, penészgombák spórái, füstrészecskék, poratka ürülék, vagy akár a tűzhelyek és gépjárművek által kibocsátott káros gázok) 99,995%-át.

4 - EZÜST ALLERGIAPAJZS
(antiallergén szűrő): ezüst, apatit és antibakteriális hatóanyagok keveréke, amely rendkívül hatékonyan szűrik ki a legionella baktériumot, amely különösen a csecsemőkre veszélyes. A szűrő páfrányfenyő (gingko biloba) levél kivonatot tartalmaz, amelyet hatékonyan használnak az asztma, a tüdőbetegségek és a keringési rendellenességek orvoslására, ezen kívül elpusztítja az allergia okozóit, az influenza vírust és a baktériumokat.

5 - AKTÍV SZÉNSZŰRŐ
(aktív szénszűrő): hatékonyságának köszönhetően eltávolítja Az egészségre káros anyagokat és a kellemetlen szagokat.

A szűrőrendszer eltávolítja a légszennyezést okozó anyagokat, ezt követően a megtiszított levegő a beépített iongenerátorba kerül, ahol negatív ionokkal dúsul.
THERAPY AIR® ION termékkód: PWC-570

Légtisztító hatás

A Therapy Air® iOn csendesen és hatékonyan működik. Fejlett technológiája és működési elvei révén használata rendkívül egyszerű:

 • a ventillátor a szűrőrendszer felé továbbítja a levegőt

 • a megtisztított levegő áthalad a negatív ion generátoron és negatív ionokkal dúsul

 • amikor a negatív ion koncentrátum eléri a megfelelő értéket, a negatív ionok és a levegőben keringő pozitív töltésű porszemek valamint mikrobiológiai eredetű szennyeződés részecskéi összekapcsolódnak

 • a megnövekedett átmérőjű szennyeződés-részecskéket a Therapy Air® iOn szűrőrendszere kiszűri

 • a megtisztított levegőt a készülék visszafújja a légtérbe.

bottom of page