top of page

2019 KONFERENCIÁK

2019. február 16.

Budapest, Optima "A" Irodaház

Rendezvényünket minden olyan orvos és szakdolgozó kolléga számára is szeretettel ajánljuk, aki munkája során találkozik korábban PIC osztályon kezelt gyermekekkel, illetve együtt tud örülni a neonatológia elmúlt évi sikereinek. Közös célunk az elért kiemelkedő eredmények megtartása, illetve további javítása. 

2019. március 2.

Budapest, Optima "A" Irodaház

A témakörökből: A láb vizsgálata, funkcionális anatómia, biomechanika. A leggyakoribb ortopédiai és traumás elváltozások, hosszanti és haránt boltozatok, hallux valgus, kalapácsujj, lágyrész sérülések, törések. Benőtt köröm és kezelése: műtéti? konzervatív? spange? Cukorbetegek láb-betegségei. A vitatott betétkérdés: kinek, mikor, melyiket?  A különböző gyártmányú és szerkesztésű cipők, divat? stb. Gyógypedikűr.

MESZK – VIII. Különleges Szakmai Nap Nők jegyében*

2019. március 2.

Budapest, Lurdy Ház

*Irodánk által csak kiállító és szponzor cégek szervezése folyik.

Kiállítói jelentkezési lap itt elérhető.

2019. március  29-30.

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Béke****

Hagyományainkhoz híven interdiszciplináris fórumot szeretnénk biztosítani, a továbbképzés feladatait is felvállalva a nőgyógyászati onkológiai legújabb eredményeinek bemutatására különös tekintettel olyan aktuális problémák megvitatására, mint a nőgyógyászati malignómák primér és szekunder prevenciója jelenlegi helyzete és megújításának lehetőségei. Mindkét területen jelentős az fejlődés, ha csak a ma már 9 típussal szemben védelmet biztosító HPV vakcinát vagy a cervicalis rákmegelőző állapot in vivó azonosítása terén történt előre lépést említjük a LuViva multimodális hyperspektroszkópia alkalmazásával...

2019. április 25-27.

Siófok, Hotel Panoráma****

 

Kiállítói jelentkezési lap

2019. szeptember

Siófok, Hotel Azúr****

*Irodánk által csak kiállító és szponzor cégek szervezése folyik.

Magyar Ápolási Egyesület - Szociális munka Napja Ünnepsége és Szekcióinak Összevont konferenciája

2019. november 18-19.

Visegrád, 

*Irodánk által csak kiállító és szponzor cégek szervezése folyik.

Program

Háziorvosok Online Szervezetének II. Országos Konferenciája

2019. október 25-26.

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Kedves Kollégák!

 

Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket a Háziorvosok Online Szervezetének II. Országos Konferenciájára, mely Herceghalmon az Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalomban kerül megrendezésre 2019. október 25-én és 26-án.

Please reload

bottom of page