top of page

2021 KONFERENCIÁK

MVA_logo-e1439330027493.jpg

 a Diabéteszes/neuropátiás lábszövődmények kezelése és megelőzése ONLINE Tanfolyam

2021. március 24-26.

http://newinst.wix.com/diablab2021

A Menthető Végtagokért Alapítvány és a Debreceni Egyetem Traumatológiai Tanszéke támogatásával ismét megrendezi 2021. március 24-25-26-án, a „Diabéteszes/neuropátiás lábszövődmények kezelése és megelőzése” tudományos továbbképzést.

 

A jelenlegi Covid helyzetre való tekintettel online formában kerül lebonyolításra a rendezvény.

maternity (1).gif

"Hazamentem a PIC-ből XIII. ONLINE Továbbképző Tanfolyam

2021. április 10., szombat

http://newinst.wix.com/hazapic2021

Szeretettel várjuk Önöket a „Hazamentem a PIC-ből” soron következő XIII. rendezvényére.

Ki gondolta volna a „XII. Hazamentem a PIC-ből” -ről, hogy az volt a 2020 év egyik utolsó, személyes részvétellel megrendezett hazai gyermekgyógyászati, neonatológiai tudományos rendezvénye?  A rendkívüli kihívásokkal teli 2020-as év azonban lassan elmúlik és bizakodva tekintünk a 2021-es évre.

endo.jpg

  „Válogatott Fejezetek a Klinikai Endokrinológiából”

2021. október 7-8.

http://newinst.wix.com/endokrin2021

Kedves Kolléganők és Kollégák!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2020 évben tervezett, és a járványhelyzet miatt elhalasztott, a MHEK II. Belosztály Endokrin Szakprofil által szervezett  „Válogatott Fejezetek a Klinikai Endokrinológiából” továbbképző tanfolyamot 2021. október 7-8-án (csütörtök-péntek) tartjuk meg a Stefánia Palotában, aktualizált programokkal!

A tanfolyam (SE-TK/2021.II/00405) 32 pontra akkreditált!

A személyes találkozás reményében:

             Prof. Dr. Góth Miklós                                   Dr. Hubina Erika PhD                                                      Dr. Dénes Judit PhD

                 az MTA doktora                                               

   MHEK II. Belgyógyászati Osztály                MHEK II. Belgyógyászati Osztály                             MHEK II. Belgyógyászati Osztály

                                                                                        Dr. Kovács László PhD

                                                                                          c. egyetemi docens

                                                                               MHEK II. Belgyógyászati Osztály

ELMARAD - XXIV. és XXV. Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság Tudományos Ülése

2021. november 26-27. - Cegléd, Hotel Aquarell****

http://newinst.wix.com/mplt2021

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma rendeletére  hivatkozva,  a személyes jelenlétű orvos konferenciák megtartása nem lehetséges határozatlan ideig.

Így a Tudományos szervező bizottság úgy döntött, hogy a tanfolyamot ONLINE formában 2022. január második felében szervezi ugyanezzel a programmal.

2021. november 26-27-én tartjuk a Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság akkreditált, XXIV. és XXV., a tavaly elmaradt és ez évben összevont jubileumi Tudományos ülését, az „ország közepén”, Cegléden, a Hotel Aquarell**** -ben, melyre minden, a lábsebészet és podiátria iránt érdeklődőt szeretettel meghívunk, várunk.

A lábsebészet ma már az ortopédia-traumatológia önálló területe.  Speciális vizsgáló módszerek, a műtétek széles skálája, új műszerek, járás és terhelés mérő eszközök, továbbá e területen képzett orvosok, szakemberek, podiáterek, pedikűrösök, diplomás szakdolgozók, lábápoló asszisztensek stb., szükségesek korszerű műveléséhez. Ismét várjuk előadók jelentkezését. Lehetőséget kínálunk korlátozott mértékben a témakörökhöz illeszkedő cégelőadások tartására is. Bízunk benne, hogy a COVID-19 már nem okoz fennakadást a konferencia idején!

ELMARAD!

ELMARAD!

ELMARAD!

bottom of page