top of page

2018 KONFERENCIÁK

2018. november 23-24.

Kecskemét, Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel****

2018. október 5-6.

Kecskemét, Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel****

Kedves Kollégák!

Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket a Háziorvosok Online Szervezetének I. Országos Konferenciájára, mely Kecskeméten a Granada Konferencia és Wellness Hotelben kerül megrendezésre 2018. október 5-én és 6-án.

Az idei évben úgy döntöttünk, hogy - az online kapcsolattartás rendkívül hatékony eszköze mellett - a kollégákkal történő kapcsolattartás személyesebb formájának is lehetőséget adunk a kecskeméti rendezvény keretein belül...

2018. szeptember 28-29.

Budapest, Griff Hotel***

2018. szeptember 6-8.

Siófok, Hotel Azúr****

Kiállítói jelentkezési lap letölthető itt.

Programtervezet letölthető itt.

*Irodánk által csak kiállító és szponzor cégek szervezése folyik.

2018. június 9.

Budapest, Optima "A" Irodaház

Rendezvényünket minden olyan orvos és szakdolgozó kolléga számára is szeretettel ajánljuk, aki munkája során találkozik korábban PIC osztályon kezelt gyermekekkel, illetve együtt tud örülni a neonatológia elmúlt évi sikereinek. Közös célunk az elért kiemelkedő eredmények megtartása, illetve további javítása. 

ENDOPED 2018

http://newinst.wix.com/endoped2018

2018. május 11-13.

Bánk, Tó Wellness Hotel****

A hagyományoknak megfelelően 2018-ban is megrendezésre kerül a gyermekendokrinológusok rangos szakmai találkozója az ENDOPED. A kitűzött időpont 2018. május 11-13, a helyszín a Nógrád megyei Bánk, az idei meghívott neves előadónk Robert Rapaport professzor New Yorkból...

MESZK – VII. Különleges Szakmai Nap Nők jegyében*

Kiállítói jelentkezési lap

2018. március 10.

Budapest, Lurdy Ház

Kiállítói jelentkezési lap letölthető itt.

*Irodánk által csak kiállító és szponzor cégek szervezése folyik.

2018. március 9-10.

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Béke****

A tanfolyam átfogja, a szűrés és HPV prevenció teljes szolgáltatói vertikumát, a nőgyógyászati rákmegelőzés minden aspektusát, bemutatja az új szűrési technikákat valamint a vakcina fejlesztés legújabb eredményeit:

 

  • Primér prevenció HPV vakcinációval – elméleti alapok és gyakorlati tapasztalatok, a vakcináció fejlődési iránya – nanovalens vakcina

  • Hagyományos cytológiai szűrés - HPV asszisztált cytológiai szűrés,

  • Primér HPV szűrés

  • A kolposzkópia helye és jelentősége a jelenlegi prevenciós stratégiában

  • Szervezett és opcionális HPV vakcináció: iskolaorvosok, gyermekgyógyászok, nőgyógyászok, háziorvosok és védőnők tapasztalatai

  • A HPV infekció terápiás lehetőségei

  • Védőnői szűrés

  • A háziorvosi egység feladatai a prevencióban:  a szervezésen és monitorizáláson túli feladat kijelölés és feladat  vállalás?

2018. március 3.

Budapest, Optima "A" Irodaház

A témakörökből: A láb vizsgálata, funkcionális anatómia, biomechanika. A leggyakoribb ortopédiai és traumás elváltozások, hosszanti és haránt boltozatok, hallux valgus, kalapácsujj, lágyrész sérülések, törések. Benőtt köröm és kezelése: műtéti? konzervatív? spange? Cukorbetegek láb-betegségei. A vitatott betétkérdés: kinek, mikor, melyiket?  A különböző gyártmányú és szerkesztésű cipők, divat? stb. Gyógypedikűr.

2018. március 2-3.

Budapest, Stefánia Palota

 

Tisztelt Kolléganő és Kolléga!

 

Az MH Egészségügyi Központ (MHEK) Endokrinológia Szakprofil továbbképzése 2018. első (a 2017/2018 tanév I. féléve) felében március 2-án (pénteken) és március 3-án (szombaton) kerül megrendezésre. Az endokrinológus szakorvosképzést, továbbképzést, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, nőgyógyászok, háziorvosok, diabetológusok és PhD hallgatók képzését szolgálja (utóbbi vonatkozásban a Semmelweis Egyetem akkreditált kurzusa). A továbbképzés szabadon választható tanfolyamként akkreditálásra került. Sikeres tesztvizsga esetén az orvos résztvevők kreditpontot szereznek.

Please reload

bottom of page